weekendmenu

You are here: Home / weekendmenu

Weekendmenu

15-16-17 maart

22-23-24 maart

Carpaccio van bresoala  met porcinisalsa, grana en rucola
 of
Asperges op vlaamse wijze
of
Oesters op schilferijs
Runderbouillon met tortellini
Jonge eendenborstfilet met peperroomsaus
 of
Zeebaarsfilet met zuiderse tomatencoulis
Ijsparfait met amaretto

Prijs menu 48.00€

 

Weekend menu

Pasen

29-30-31 maart

Asperges met gerookte zalm mi-cuit “Smoked by Smolders” en mousseline saus
 of
Duo van kalfstartaar en zwezerik met boekweit salade en tonijnsaus
 of
Ierse Oesters Bells Isle op schilferijs
Aspergeroomsoep
Lamscarré met parmesankorst, truffel salsa en gratin dauphinois
of
Zeeduivel en gambas met lente risotto
Brownie met mousse van melkchocolade en karamel
Prijs menu 60,00 €
Paaszondag 31 maart serveren wij enkel het paasmenu
(uitzonderlijk kinderen)

Weekend menu

13-14 april

19-20-21 april

Gelakte octopus met appelsien en krokante groentjes
 of
Asperges op vlaamse wijze
of
Oesters op schilferijs
Minestrone
Speenvarkenribbetjes met caponata en krieltjes
 of
Rogvleugel met notenboter en kappertjes
Tartufo “classico”
Prijs menu 48.00€
Week 15-16

Menu

26-27-28 april

3-4-5 mei

Roast-beef 52° met burratina pugliese en truffelsalsa
 of
Asperges op vlaamse wijze
of
Oesters op schilferijs
Waterkerssoep met zalm
Hoevekipfilet met dragonsaus en krieltjes uit de oven
 of
Pladijsfilet met jonge spinazie en mousseline
Aardbeien fantasie
Prijs menu 48.00€
Week 17-18