weekendmenu

You are here: Home / weekendmenu

Weekendmenu

13-14-15 mei

20-21-22 mei

Asperges met gerookte zalm en mousseline
 of
Gelakte octopus met krokante groenten
of
Oesters op schilferijs
°°°
Aspergeroomsoep
°°°
Speenvarkenribbetjes met caponata en krieltjes
of
Rogvleugel met notenboter en kappertjes
°°°
Chocolade fantasie
Prijs menu 44,00 €
Week 19-20

Weekendmenu

27-28-29 mei

3-4  juni

(5juni zijn we uitzonderlijk gesloten)

Zuiderse aubergine parmigiana
 of
Vitello tonnato
of
Oesters op schilferijs
°°°
Minestrone
°°°
Jonge eendenborstfilet met peperroomsaus
of
Waterzooi van kabeljauwhaasje met kokkels, beukenzwammen en zeekraal
°°°
Gelato amarena
Prijs menu 44,00 €
Week 21-22

Weekendmenu

10-11-12 juni

17-18-19 juni

Artisanaal gerookte zalm mi-cuit met krokante groenten
 of
Rundstartaar van belgische blauw wit met krab
of
Oesters op schilferijs
°°°
Venkelsoep
°°°
Kalfs rib-eye “Peter’s farm” met  aardappelgratin en porcinisaus
of
Zeebaarsfilet met risotto en safraansaus
°°°
Tartufo della casa
Prijs menu 44,00 €
Week 23-24

Weekendmenu

24-25-26 juni

1-2-3 juli

Gesauteerde mosselen op italiaanse wijze
 of
Parmesankroket met truffel
of
Parmaham DOP met meloen
°°°
Erwtensoep met scampi en munt
°°°
Hoevekipfilet met dragonsaus en krieltjes uit de oven
of
Zeeduivel met gestoofde prei en pancetta
°°°
Carpaccio van ananas, munt en huisgemaakte sorbet
Prijs menu 44,00 €
Week 25-26

Weekendmenu

8-9-10 juli

15-16-17 juli

Zalmlasagne met basilicumroom
 of
Carpaccio van tomaat, burratina en parmaham
of
Gegratineerde mosselen
°°°
Kruidige tomatensoep
°°°
Iberico ribstuk met mosterdsaus
of
Loempia van scampi en gewokte groenten met currysaus
°°°
Pastel dei nata
Prijs menu 44,00 €
Week 27-28