weekendmenu

You are here: Home / weekendmenu

Weekendmenu

 

21-22-23 januari
28-29-30 januari
4-5-6 februari

 

KRUIDIG TAARTJE MET BOSMENGELING, GEROOKTE ZALM EN GEPOCHEERD EI
 OF
VITELLO TONNATO
OF
OESTERS OP SCHILFERIJS
VENKELSOEP
PARELHOENFILET MET BIGARADESAUS
OF
BROCHETTE VAN SCAMPI MET LICHTE CURRYSAUS
TARTUFO
Prijs menu 42,00 €

 

Week 3-4-5

Menu San Valentino

11-12-13-14 februari
14 februari avond wordt er enkel het Valentijnsmenu geserveerd.

Ravioli met st-jakobsvrucht en scampi geparfumeerd met saffraan
Of
Roast-beef 52° van Red Hereford, burratina en truffelsalsa
Of
Oesters op schilferijs
Runderbouillon met hartendiefjes
Kalfs rib-eye “Peter’s Farm” met porcinisaus en aardappelgratin
Of
Bouillabaisse “New Style” met bruschetta en rouille
Dessert Moulin Rouge

Prijs menu 52,00 €