weekendmenu

You are here: Home / weekendmenu

Weekendmenu

20-21-22 januari

27-28-29 januari

3-4-5 februari

Tonijn mi-cuit met geroosterde sesam en pastinaak
of
Vitello tonnato
(fijn kalfsgebraad met lichte tonijnsaus en boekweit salade)
of
Oesters op schilferijs
Veloute van shii-take
Lomo van het iberico varken met mosterdsaus en oesterzwammen
of
Zeebaarsfilet met risotto, geconfijte tomaat en basilicum
Chocolade fantasie
Prijs menu 46,00 €
Week 3-4-5

Menu San Valentino

10-11-12-13-14 februari

14 februari avond wordt er enkel het Valentijnsmenu geserveerd
(uitgezonderd kinderen)
Artisanaal gerookte zalm mi-cuit met scampi tempura en krokante groenten
Of
Carpaccio van gerijpte en licht gerookte « hollstein » met krab en advocado
Of
Oesters op schilferijs
♥♥♥
Bisque van kreeft met “moscato di trani”
♥♥♥
Parelhoenfilet met bigaradesaus
Of
Waterzooi van skrei, scampi en kokkels, beukenzwammen en zeekraal
♥♥♥
Dessert Moulin Rouge
Prijs menu 52,00 €

Weekendmenu

17-18-19 februari

24-25 februari

Gegratineerde visschelp
of
Kalfstartaar met tonijnmayonaise
 of
Oesters op schilferijs
Minestrone
Jonge eendenborstfilet met peperroomsaus
of
Rogvleugel met notenboter en kappertjes
Flan “New Style”
Prijs menu 46,00 €
Week 7-8

Weekendmenu

4-5 maart

10-11-12 maart

Asperges op vlaamse wijze
of
Gebakken octopus met zalf van knolselder
 of
Oesters op schilferijs
Bloemkoolsoep met parmakrokant
Kalfsnootjes met parmaham, salie en marsalasaus
of
Roodbaarsfilet met ravioli en jonge spinazie
Semifreddo met passievrucht en mango, crumble wortelcake
Prijs menu 46,00 €
Week 9-10

Weekendmenu

17-18-19 maart

24-25-26 maart

31 maart – 1-2 april

Asperges op vlaamse wijze
of
Couscous met gamba en schaaldierenjus
 of
Oesters op schilferijs
Venkelsoep
Ierse filet mignon met stroganoff
of
Zeetongrolletjes op oostendse wijze
Tartufo
Prijs menu 46,00 €
Week 11-12-13

Weekendmenu

15-16 april

21-22-23 april

Asperges op vlaamse wijze
Of
Carpaccio van bresoala  met porcinisalsa en burratina
of
Oesters op schilferijs
Waterkerssoep
Speenvarkenribbetjes met caponata en krieltjes uit de oven
 of
Pladijsfilet met spinazie en mousseline
Chocolade moelleux
Prijs menu 46,00 €
Week 15-16