weekendmenu
Weekend menu
Pasen
29-30-31 maart
Asperges met gerookte zalm mi-cuit “Smoked by Smolders” en mousseline saus
of
Duo van kalfstartaar en zwezerik met boekweit salade en tonijnsaus
of
Ierse Oesters Bells Isle op schilferijs
…
Aspergeroomsoep
…
Lamscarré met parmesankorst, truffel salsa en gratin dauphinois
of
Zeeduivel en gambas met lente risotto
…
Brownie met mousse van melkchocolade en karamel
Prijs menu 60,00 €
Paaszondag 31 maart serveren wij enkel het paasmenu
(uitzonderlijk kinderen)
Weekend menu
13-14 april
19-20-21 april
Gelakte octopus met appelsien en krokante groentjes
of
Asperges op vlaamse wijze
of
Oesters op schilferijs
…
Minestrone
…
Speenvarkenribbetjes met caponata en krieltjes
of
Rogvleugel met notenboter en kappertjes
…
Tartufo “classico”
Prijs menu 48.00€
Week 15-16
Menu
26-27-28 april
3-4-5 mei
Roast-beef 52° met burratina pugliese en truffelsalsa
of
Asperges op vlaamse wijze
of
Oesters op schilferijs
…
Waterkerssoep met zalm
…
Hoevekipfilet met dragonsaus en krieltjes uit de oven
of
Pladijsfilet met jonge spinazie en mousseline
…
Aardbeien fantasie