Weekendmenu
Ontdek dit weekend’s culinaire verrassing! Bekijk het menu nu en reserveer jouw tafel voor een smaakvolle ervaring.
4-5-6 oktober
11-12-13 oktober
week 40-41
Rundstartaar van belgische blauw wit met krab, honing en mosterdsaus
of
Gegratineerde Mosselen
of
Oesters op schilferijs
•••
Waterkerssoep met gerookte zalm
•••
Hertensteak met wildsaus en herfstgarnituur
of
Pladijsfilet met jonge spinazie en mousseline saus
•••
Ijssouflé grand-marnier
Prijs menu 54.00€
18-19-20 oktober
25-26-27 oktober
Week 42-43
Huisbereide terrine van wilde eend met zijn confituur
of
Zalmtartaar met scampi tempura en gaspacho komkommer
of
Oesters op schilferijs
•••
Pompoensoep
•••
Gebraden fazant met fine champagneroomsaus
of
Roodbaarsfilet met ravioloni spinazie
•••
Gratin van jonagold met frangipane crème
Prijs menu 54.00€
1-2-3 november
8-9-10 november
Week 44-45
Huisbereide terrine van wilde eend met zijn confituur
of
Verse ravioli met girolles, pastinaak en gebraden kwartel
of
Oesters op schilferijs
•••
Velouté van shii-take
•••
Hazenrugfilet met drie pepersaus en zijn herfstgarnituur
of
Kabeljauwhaasje royal met preistoemp en mousseline van schaaldieren
•••
Taaetje Belle-Hélène
Prijs menu 54.00€
15-16-17 november
22-23-24 november
week 46-47
Huisbereide terrine van wilde eend met zijn confituur
of
Gegratineerde visschelp
of
Oesters op schilferijs
•••
Creme dubarry met parmakrokant
•••
Everzwijnfilet st.-hubert met zijn herfstgarnituur
of
Snoekbaarsfilet en st.-jakobsvrucht met girolles en knolselderuree
•••
Chocolade Moëlleux
Prijs menu 54.00€