weekendmenu

You are here: Home / weekendmenu

Weekendmenu

9-10-11 juli

16-17-18 juli

GARNAALKROKET MET CREME VAN PASTINAAK EN BROCOLLI BIMI
OF
KALFSTARTAAR MET ST JAKOBSVRUCHT EN
BOEKWEIT SALADE
OF
PARMAHAM DOP (20M) MET MELOEN
GEVOGELTE BOUILLON MET TORTELLINI
SPEENVARKENRIBBETJES MET GROENTENRATATOUILLE
OF
LOMFILET MET BLANKE BOTERSAUS, BEUKENZWAMMEN EN WILDE RIJST
CHOCOLADE MOUSSE

Prijs menu 42,00 €

Week 27-28

Weekendmenu

23-24-25 juli

30-31 juli – 1 augustus

GESAUTEERDE MOSSELEN OP ITALIAANSE WIJZE
OF
DUO VAN SCHOTSE ZALMTARTAAR EN GEROOKTE ZALM
OF
PARMAHAM DOP (20M) MET MELOEN
KRUIDIGE TOMATENSOEP
LAMSSTEAK MET GRATIN EN VENKEL
OF
LOEMPIA VAN SCAMPI EN GEWOKTE GROENTEN MET CURRYSAUS
IJSTRANCHE VAN HET HUIS

Prijs menu 44,00 €

Week 29-30