Weekendmenu

Ontdek dit weekend’s culinaire verrassing! Bekijk het menu nu en reserveer jouw tafel voor een smaakvolle ervaring.

17-18-19 mei
24-25-26 mei

week 20-21

Vitello tonnato
(fijn kalfsgebraad met lichte tonijnsaus)
of
Asperges op vlaamse wijze
of
Oesters op schilferijs
•••

Erwtensoep met scampi en munt
•••
Lomo van het iberico varken met mosterdsaus en oesterzwammen
of
Kabeljauwhaasje royal met groenten julienne en blanke botersaus
•••
Chocolade mousse ‘classico’

 

Prijs menu 48.00€

31 mei, 1-2 juni
7-8-9 juni

week 22-23

Parmesankroket met truffel
of
Carpaccio van tomaat, burrata en parmaham
of
Oesters op schilferijs

•••

Venkelsoep
•••

Lamssteak met venkelsaus en krieltjes uit de oven
of
Duo van roodbaarsfilet en gamba met ravioli met spinazie
•••

Tartufo ‘classico’

 

Prijs menu 48.00€

14-15-16 juni
21-22-23 juni

week 24-25

Gegratineerde mosselen
of
Rundstartaar van belgische blauw wit met krab, honing en mosterdsaus
of
Oesters op schilferijs
•••

Tomatensoep
•••

Gebraden parelhoenfilet met dragonsaus
of
Zeebaarsfilet met zuiderse tomatencoulis en risotto
•••

Ijssoufflé grand-marnier

 

Prijs menu 48.00€

28-29-30 juni 5-6-7 juli

week 26-27

Gegratineerde mosselen
of
Carpaccio van gerijpte en licht gerookte « hollstein » met artisjok
of
Oesters op schilferijs
•••

Minestrone
•••

Jonge eendenborstfilet met peperroomsaus
of
Zeeduivel armoricaine
•••

Panna cotta met aardbeien