Weekendmenu
Ontdek dit weekend’s culinaire verrassing! Bekijk het menu nu en reserveer jouw tafel voor een smaakvolle ervaring.
17-18-19 januari
24-25-26 januari
week 3-4
Rundstartaar van belgische blauw wit met krab, honing en mosterdsaus
of
Huisgerookte zalmnootjes met lichte curry saus
of
Oesters op schilferijs
•••
Runderbouillon met tortellini
•••
Kalfs rib-eye “peter’s farm” met aardappelgratin
of
Pladijsfilet met spinazie en mousseline
•••
Tartufo met pistache
Prijs menu 49.00€
31 januari/1-2 februari
7-8-9 februari
Week 5-6
Panciotti met geflambeerde scampi
of
Kalfstartaar, frisse boekweit salade en tonijnsaus
of
Oesters op schilferijs
•••
Witloofroomsoep
•••
Jonge eendenborstfilet met peperroomsaus
of
Zeewolffilet met groentenjulienne en blanke boter
•••
Ijsparfait met amaretto
Prijs menu 49.00€
14-15-16 februari
21-22-23 februari
week 7-8
San Valentino menu
komt binnenkort online