Weekendmenu
Ontdek dit weekend’s culinaire verrassing! Bekijk het menu nu en reserveer jouw tafel voor een smaakvolle ervaring.
15-16-17 november
22-23-24 november
week 46-47
Huisbereide terrine van wilde eend met zijn confituur
of
Gegratineerde visschelp
of
Oesters op schilferijs
•••
Creme dubarry met parmakrokant
•••
Everzwijnfilet st.-hubert met zijn herfstgarnituur
of
Snoekbaarsfilet en st.-jakobsvrucht met girolles en knolselderpuree
•••
Chocolade Moëlleux
Prijs menu 54.00€
29-30 november/ 1 december
6-7-8 december
week 48-49
Couscous met schaaldierenjus en gamba
of
Vitello tonnato
of
Oesters op schilferijs
•••
Witloofroomsoep
•••
Kalfsnootjes met parmaham, salie en marsalasaus
of
Zalmpave met bieslookroom en spekjes
•••
Panna cotta met bosvruchten
Prijs menu 48.00€
13-14-15 december
20-21-22 december
Week 50-51
Salade folle van de chef
(scampi, zalm, gerookte kipfilet, ganzenlever,…)
of
Parmesankroket met truffel
of
Oesters op schilferijs
•••
Kruidige tomatensoep
•••
Lomo van het iberico varken met mosterdsaus en oesterzwammen
of
Rogvleugel met notenboter en kappertjes
•••
Tiramisu met speculoos en gepocheerde peer
Prijs menu 48.00€