Weekendmenu
Ontdek dit weekend’s culinaire verrassing! Bekijk het menu nu en reserveer jouw tafel voor een smaakvolle ervaring.
10-11-12 oktober
17-18-19 oktober
week 41-42
Gegratineerde visschelp
of
Huisbereide terrine van wilde eend met zijn confituur
of
Oesters op schilferijs
•••
Pompoensoep met geroosterde zonnebloempitten
•••
Lomo van het iberico varken met mosterdsaus
of
Pladijsfilet met jonge spinazie en mousseline
•••
Ijsparfait met amaretto
Prijs menu 49 €
24-25-26 oktober
1-2 november
Week 43-44
Kruidig taartje met bosmengeling, gerookte zalm en gepocheerd ei
of
Huisbereide terrine van wilde eend met zijn confituur
of
Oesters op schilferijs
•••
Veloute van shii-take
•••
Gebraden fazant met fine champagneroomsaus
of
Snoekbaarsfilet met safraansaus en knolselderpuree
•••
Tiramisu met speculoos en gepocheerde peer
Prijs menu 55 €
7-8-9 november
14-15-16 november
Week 45-46
Tartaar van schotse zalm met gaspacho van komkommer en scampi
of
Huisbereide terrine van wilde eend met zijn confituur
of
Oesters op schilferijs
•••
Runderbouillon met tortellini
•••
Hertensteak met wildsaus en herfstgarnituur
of
Roodbaarsfilet met ravioli en jonge spinazie
•••
Panna cotta met bosvruchtencoulis
Prijs menu 55 €
21-22-23 november
28-29-30 november
Week 47-48
Risotto met boschampignons
of
Huisbereide terrine van wilde eend met zijn confituur
of
Oesters op schilferijs
•••
Knolselderveloute
•••
Hazenrugfilet met poivradesaus en zijn herfst garnituur
of
Waterzooi van vis met natuuraardappelen
•••
Chocolade moelleux
Prijs menu 55 €
5-6-7 december
12-13-14 december
Week 49-50
Roast-beef 52° met artisjokken
of
Parmesankroket met truffel
of
Oesters op schilferijs
•••
Venkelsoep
•••
Everzwijnfilet st.-hubert met zijn herfstgarnituur
of
Zeewolffilet met groentenjulienne en schaaldierenjus
•••
Taartje Belle-Hélène
Prijs menu 55 €