Weekendmenu

Ontdek dit weekend’s culinaire verrassing! Bekijk het menu nu en reserveer jouw tafel voor een smaakvolle ervaring.

15-16-17 november
22-23-24 november

week 46-47

Huisbereide terrine van wilde eend met zijn confituur
of
Gegratineerde visschelp
of
Oesters op schilferijs
•••

Creme dubarry met parmakrokant
•••

Everzwijnfilet st.-hubert met zijn herfstgarnituur
of
Snoekbaarsfilet en st.-jakobsvrucht met girolles en knolselderpuree
•••

Chocolade Moëlleux

Prijs menu 54.00€

29-30 november/ 1 december
6-7-8 december

week 48-49

 

Couscous met schaaldierenjus en gamba
of
Vitello tonnato
of
Oesters op schilferijs
•••

Witloofroomsoep
•••

Kalfsnootjes met parmaham, salie en marsalasaus
of
Zalmpave met bieslookroom en spekjes
•••

Panna cotta met bosvruchten

Prijs menu 48.00€

13-14-15 december
20-21-22 december

Week 50-51

Salade folle van de chef
(scampi, zalm, gerookte kipfilet, ganzenlever,…)
of
Parmesankroket met truffel
of
Oesters op schilferijs
•••

Kruidige tomatensoep
•••

Lomo van het iberico varken met mosterdsaus en oesterzwammen
of
Rogvleugel met notenboter en kappertjes
•••

Tiramisu met speculoos en gepocheerde peer

Prijs menu 48.00€